Dünyayı Steam'liyorum-I'm Steaming The World

2023/2024 Eğitim – Öğretim yılında Okul Müdür Nurşen BODUROĞLU eşliğinde ‘Dünyayı steam’liyorum’ projemiz yürütülmektedir.

Projemizde öğrencilerimizin günlük yaşam problemlerini STEAM becerileri ile çözmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz.
Bu proje ile 21. yüzyıl yetkinliklerinin desteklenmesi, öğrencilerin bilimsel düşünme ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi, STEM disiplinlerinin yenilikçi ve girişimci bireyler olarak benimsenmesi amaçlanmaktadır.
Her ay bir tasarım yapılarak disiplinlerarası yaklaşımlar müfredata entegre edilecek ve hedeflere ulaşmak için aylık işbirlikçi ortak ürün yapılacaktır.

Inourproject, weaimtohelpourstudentssolvedaily life problemswith STEAM skills.

Thisprojectaimstosupport 21st centurycompetencies, developstudents' scientificthinkingand problem-solvingskills, andadopt STEM disciplines as innovativeandentrepreneurialindividuals.

Bymaking a designeverymonth, interdisciplinaryapproacheswill be integratedintothecurriculumand a monthlycollaborativejointproductwill be madetoachievethegoals.

05-03-202405-03-2024